Sommerpilgrimsvandring på Tisvildevejen 2023

29Jun(Jun 29)9:0004Jul(Jul 4)16:00Sommerpilgrimsvandring på Tisvildevejen 2023

Detaljer

Som deltager på sommerpilgrimsvandringen, bliver du taget med gennem nogle af de smukkeste og mest varierede landskaber, Danmark kan byde på.

På hele den 6 dage lange tur, vil vores guider fortælle om det flere tusind år gamle kulturlandskab. Du vil høre om Esrum Klosters munke, kongemagtens indflydelse på landskabet, den store sandflugt, og områdets mange helligkilder.

I år lader vi turen gå af nye ruter i forhold til de tidligere år, hvilket giver mulighed for nye naturoplevelser og fortællinger.

Læs Program sommerpilgrimsvandring 2023

Lokale ildsjæle

Du vil blive mødt af lokale ildsjæle, som brænder for at fortælle historien og holder liv i gamle håndværk. Kulsvierne og møllerne fortæller om de gamle tradtioner og viser håndværket. Lokale dygtige musikere afholder koncerter undervejs. Landsbyerne inviterer til lokale arrangementer, der helt eksklusivt er lavet for deltagerne på sommerpilgrimsvandringen.

Du vil møde frivillige og ansatte i kirker, mølle- og kulsvierlaug, forsamlings- og menighedshuse langs hele ruten, som alle inviterer indenfor og bidrager til deres del af fortællingen.

Sanserne vækkes

Når du er på rejse, bliver dine sanser vakt. På denne vandring kommer alle dine sanser i brug med de mange kultur- og naturoplevelser. Du vil blive budt på gastronomiske eventyr, fællessang, andagter, koncerter, yoga og masser af hyggelige stunder med de andre vandrere og frivillige i landsbyerne.

Det er dedikerede frivillige og lokale, som gør en stor indsats for at give dig en helt særlig oplevelse. Maden leveres dels af lokale frivillige og dels af den lokale forening Gribskov Spisekammer. Gribskov Spisekammer anvender fortrinsvis økologiske og lokalt producerede råvarer.

Køb plads på dette års Sommerpilgrimsvandring

I prisen er inkluderet:

  • 5 overnatninger (Fælles på feltsenge i lavuk telte, kirker, pilgrimsstue, Ramløse Hallen og Sct. Helene feriecenter).
  • Forplejning på hele turen,
  • Underholdning,
  • Guider og
  • Bagagekørsel.

Du skal selv købe vin, øl eller vand til din mad.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage yderligere information.

Læs mere

Tidspunkt

Juni 29 (Torsdag) 9:00 - Juli 4 (Tirsdag) 16:00

Billetsektion

Sommerpilgrimsvandring på Tisvildevejen

I prisen er inkluderet: 5 overnatninger (Fælles på feltsenge i lavuk telte, kirker, pilgrimsstue, Ramløse Hallen og Sct. Helene feriecenter). Forplejning på hele turen, Underholdning, Guider og Bagagekørsel. Du skal selv købe vin, øl eller vand til din mad.

Billetter er ikke længere tilgængelige til denne begivenhed

  Tilmeld nyhedsbrev
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

I agree with the Terms & Conditions
  Subscribe
* we hate spam and never share your details.
×