Book en lokal guide

Du kan også selv planlægge din vandring og booke en lokal guide, der hvor du kommer frem. Nedenfor finder du kontaktoplysninger på lokale kultur- og naturformidlere, som er tilknyttet forskellige lokale områder på ruten.

På Esrum-Tisvildevejen bliver der med mellemrum udbudt guidede ture med forskelligt fokus så hold også øje med vores planlagte ture. Udbuddet spænder bredt fra fuglekig til yogature. De fleste af turene er arrangeret af frivillige, som brænder for deres interesser og ønsker at delagtiggøre vandrere på Esrum-Tisvildevejens i deres univers.

Se hvilke ture der udbydes netop nu nederst på siden.

De lokale guider

Tisvilde / Tisvildevejen

Mette Kromann Thomsen. Turistfører, Lokalguide og Rejseleder. Mette bor i Tisvilde, og laver ture på Tisvildevejen.

“Som turistguide er det vigtigt for mig, at du og eventuelt dine kunder får en god oplevelse og læring med hjem. Derfor er det vigtigt, at få en samtale om, hvad dine / Jeres ønsker kunne være, samt hvad jeg kan tilbyde.

Jeg arbejder for både private og firmaer, og er tilknyttet forskellige forbund og aftenskoler. Jeg tilbyder endvidere en bred vifte af både vandreture, sejlture, rundvisninger samt foredrag”

Kontakt
E-mail: Klik her
Mobil:  26367380
Hjemmeside: guidemette.dk

Ramløse

Som noget nyt tilbyder Ramløse, at turister kan booke en lokal historiefortæller og ”turistfører”, som kan fortælle om stedet, seværdigheder og naturen. Det er gratis, men kræver bestilling i god tid.

Kontakt Peter Hansen på tlf. 61505050

 

Tibirke og Tisvilde

Ligesom i Ramløse kan du i Tibirke og Tisvilde booke lokale
guider til at fortælle om området.
Kontakt Torben Müller fra Tibirke på tlf. 48709121
Kontakt Christian Friis fra Tisvilde på tlf. 48708408

Bliv guide på Esrum-Tisvildevejen

Vores nuværende guidekorps har meget at se til, og derfor søger vi flere folk som kan indgå i korpset. Går du med lysten til at formidle eller helt enkelt brænder for at fortælle de gode historier, så meld dig som lokal guide på Esrum-Tisvildevejen. Der kan aftales et honorar, men du kan også vælge at være frivillig guide.

Klik her og skriv en mail til Gitte Christiansen for at høre mere.

Som ny guide vil du have mulighed for at komme med ud som ”føl” på nogle ture og vil få alt den hjælp og vejledning fra vores nuværende guider, du har behov for. Alle de praktiske ting så som tilmelding, forplejning, logistik og betaling, skal du ikke tænke på. Det bliver håndteret gennem vores nye indsats med planlægning af ture på ruten, som Gitte Christiansen står for.

Nye ture

Januar, 2022

  Tilmeld nyhedsbrev
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

I agree with the Terms & Conditions
  Subscribe
* we hate spam and never share your details.
×
X