Fugletur til Strødam og Solbjerg Engsø

27Maj10:0014:00Fugletur til Strødam og Solbjerg EngsøFugletur til Strødan og Solbjerg Engsø

Detaljer

Oplev det rige fugleliv omkring engsøerne

Turen starter ved Solbjerg Engsø og går sydpå mod Strødam Engsø, hvor der er observeret omkring 80 forskellige fuglearter.

Her vil der vil være rig mulighed for at få anvendt både kikkert og kamera i et af de mange fugletårne ved søen. Kombinationen af skov, enge og søer gør dette område særdeles attraktivt for fugle og særligt nogle af de truede engfugle holder til i det åbne landskab.

Hvis heldet er med os, vil der være gode chancer for at se fiskeørn og havørn som begge jager i området eller se en isfugl langs Pøleåens bred.

Dette unikke område er et naturprojekt, hvoraf Strødamsreservatet på den østlige side af søen i mange år har været urørt skov og derved dannet grundlag for en høj biodiversitet. Tag vandreskoene på, kikkerten i hånden og tag med på en 4 timers tur i Kongernes Nordsjælland.

Læs mere

Tidspunkt

(Lørdag) 10:00 - 14:00

Lokation

P-plads ved Solbjerg Engsø, Kagerupvej 12, 3400 Hillerød.

Kagerupvej 12, 3400 Hillerød

Organisatør

Catharina Marcussen

Catharina Marcussen er uddannet Natur- og Kulturformidler på Skovskolen i Nødebo og med en baggrund som biologistuderende på Københavns Universitet, er der ingen tvivl om at naturen har stor betydning for hende. Fra barnsben har Catharina vidst, at hun skulle følge sin store interesse for friluftsliv, natur og dyreliv. Catharina har stor erfaring med formidling fra sit arbejde på Øresundsakvariet, hvor hun har været guide igennem 4 år.  

Learn More

Billetsektion

Billetter er ikke længere tilgængelige til denne begivenhed

  Tilmeld nyhedsbrev
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

I agree with the Terms & Conditions
  Subscribe
* we hate spam and never share your details.
×