Oplev det landlige idyl på Klokkerstræde 9. Læs mere herunder

OVERNATNING MÅRUM – ANNISSE

Her er en oversigt over Bed & Breakfasts som lige nu udbydes mellem Mårum, Kagerup og Annisse. 


Langt de fleste overnatningssteder på Esrum-Tisvildevejen.dk udbydes af familier, der har mulighed for at stille en overnatningsmulighed til rådighed for vandrere på ruten. Det betyder, at du kommer til at overnatte i et privat hjem i de rammer, pågældende kan tilbyde under hensyn til familiens arbejde, skole mv.

 

Vi håber, du finder noget, du kan bruge.

Landsbyidyl i Gl. Annisse

På Klokkerstræde 9 i det Gl. Annisse, lige bag kirken findes denne lille oase, hvor du får oplevelsen af ægte landsbyidyl. Der er 3 hundrede meter til Arresø og kirken er nabo. Der er delt badeværelse, adgang til terrasse, mulighed for at lave te og kaffe. Obs. Ejerne har hund, som ikke fælder.

Pris: Overnatning dobbeltværelse: 550 kroner, incl. håndklæde/sengelinned.
Overnatning enkeltværelse: 300 kroner, incl. håndklæde/sengelinned.
Forplejning: Morgenmad (75 kroner), madpakke (50 kroner) og aftensmad (150 kroner). 

Bestilling- betaling: Tilmelding senest dagen før inden kl. 16.00. Betaling kontant eller ved mobil pay ved ankomst.
Kontakt: Anette Blaabjerg via. tlf. 48286455 (fastnet) eller 26166455 (mobil)
Adresse:  Klokkerstræde 9, Gl.Annisse, 3200 Helsinge.

Haldbjerg Shelters

Overnatning i det særlige naturområde på Haldbjerg ved Solbjerg Engsø.
Haldbjerg Shelters tilbyder ophold og overnatning året rundt under åben himmel, i telt eller shelter med udsigt til den smukke natur ved Solbjerg Engsø og Gribskov. Gå på opdagelse i det særlige naturområde på Haldbjerg med naturbeskyttet overdrev, lille sø, spiselig skovhave og kløft med stejle skrænter. 
Naturaktiviteter såsom klatring i de gamle egetræer, madlavning over bål med kok, team-øvelser mm. tilbydes på www.haldbjergnaturevents.dk

Pris:  Overnatning: 100 kr. pr. voksen/nat, børn under 12 år 50 kr/nat.
Leje af shelter fra 100 kroner // Telt/tipi/stjernetelt fra 200 kroner
Bålhus fra 500 kr // Vildmarksbad fra 1500 kr.

Faciliteter og forplejning:  Madpakker/picnickurve mv. til morgen/middag/aften kan forudbestilles. Alle gæster har adgang til bænkebord, toilet, the-køkken med vand og el, opholdsrum, wi-fi, samt bålsted med brænde ad libitum. Eget telt eller hængekøje kan medbringes. 

Betaling: Bookning via hjemmeside. Betaling via. mobilepay eller kontant.
Kontakt: Haldbjerg Shelters v. Tonny Pedersen, tlf. 51868880 eller via mail
Adresse: Kagerupvej 21, 3200 Helsinge.

Lykkelandsgården B&B

Vi bor på en smuk, fredeligt beliggende gård fra 1830’erne med jord til Arresøen, 500 m til Pøleåen og Nejede Vesterskov og 500 m til Gl. Annisse. Vi har 2 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser i ombyggede staldlænger med eget bad /toilet og stort køkken med brændeovn. Er I flere, har vi mulighed for at lave opredninger i stort fællesrum.

Priser: 1 seng med sengelinned og håndklæde: 250 kr.
(Enten i enkelt seng eller delt dobbeltseng). 1 feltseng til sovepose: 100 kr.
Morgenmad 60 kr, madpakke 50 kr, aftensmad, 2 retter: 175 kr

Kontakt: Hans Klausen (tlf. 23 46 60 74) & Karen Bering (tlf. 29 84 72 86)
Adresse: Præstevej 99, Annisse, 3200 Helsinge.

Luksus-shelter i Mårum

Vågn op med den skønnest udsigt til vildt på marken og Gribskov i baggrunden. Luksus-shelter med fantastisk udsigt over markerne mod Gribskov. Det er ikke udsædvanligt, at man i skumringen eller tidligt om morgenen kan se vildtet græsse. Der er plads til 4 voksne eller 2 voksne og 3-4 børn. Adgang til: Bålplads, toilet, tekøkken med spiseplads. Der er madrasser, hynder og tæpper i shelteret, foruden strøm til mobilen. De har desuden hunde og kaniner.

Kontakt: Katrine Hellenberg mob. 45 23860820 eller via mail
Adresse: Skovvej 14, Mårum, 3230 Græsted
Adresse: Dalenborgvej 11, Gl. Annisse, 3200 Helsinge
Pris: 100 kroner pr. person. 50 kroner pr. barn under 12 år. Priserne er inklusiv brænde, kaffe og te.
Bestilling/betaling: MobilePay eller kontant.
Forplejning:Mulighed for køb af mad bl.a. vildpølser til grillen eller hjemmelavet dyregryde. Bestilling sker ved booking. Salg af drikkevarer, lokale øl, vin og vand.

Campingvogn eller telt i Gl. Annisse

Overnatning i hyggelig mindre campingvogn eller telt med ”egen” ugeneret have med udsigt over Arresø og Gl. Annisse kirke. Ofte ses rådyr, harer og fasaner, og i sommerperioden holder Nattergalen til i det nærliggende skel.

Ud over tørkloset i skuret, kan husets toilet benyttes i tidsrummet 6.30-7.30 + 16 – 21. Der findes sti ned langs søen med badestrand og badebro. Kajakker og cykler udlejes 50 kr/stk. Yoga nord findes 2 km længere nede ad vejen.

Kontakt: Anette Grønnegaard tlf. 53 55 87 77 el. 41 96 45 32 eller via mail
Adresse: Dalenborgvej 11, Gl. Annisse, 3200 Helsinge
Forplejning: 
Morgenmad, frokost og aftensmad kan tilkøbes.Måltider skal bestilles senest kl. 14 dagen før. Morgenmad: 75 kroner, Sandwich pakke ToGo: 85 kroner, Lasagne: 85 kroner samt drikkevarer.
Pris: Overnatning: 250 kroner, herudover 100 kroner pr. person.
Håndklæde og sengelinned er inkluderet. Telt: 100 kroner.

Garbolund i Gl. Annisse

Slap af i vinmarken og nyd et glas vin fra gårdens egen produktion.
Garbolund er en bevaringsværdig gård fra 1800-tallet, som i dag drives som naturvingård med vinproduktion af druer fra egne vinmarker.  Bliv ført tilbage i tiden med et ophold på Garbolund, hvor du har adgang til dobbeltseng, bad, sengelinned, håndklæder, Sommerfuglestien, vinmarkerne og teltslagning. Gæsteværelset på Garbolund er en lille tidslomme på hovedhusets 1. sal, hvor man fornemmer, hvordan livet blev levet for 100 år siden.

Forplejning: Når du overnatter på Garbolund vil du have mulighed for at spise middag med Jette Haugaard i den gamle ”Blå Stue”, som rummer mange fortællinger i sig selv, ligesom resten af gården. Jette beretter gerne om de gamle og nye fortællinger og det liv og de traditioner der engang fandtes på Garbolund. Her er også vinhandel og butik, samt vinbar og spisested med gæster om sommeren. Det er muligt at tilkøbe middagsmad, morgenmad, madpakke, samt gårdens egen naturvin. Middag: 150 kroner pr. person. Morgenmad: 60 kroner pr. person. Madpakke: 60 kroner pr. person. 

Yderligere information: Hovedhuset er en seværdighed i sig selv, da Jette Haugaard har valgt at bevare mange historiske detaljer i indretning og det meste af huset står med sit oprindelige udtryk. Der bor to katte på Garbolund. Der er busstoppested bus nr. 380R, som går lige ude foran døren og kører mod hh. Helsinge og Hillerød.

Pris: Overnatning pr. person: 250 kroner inkl. bad, sengetøj og håndklæde.
100 kroner uden sengetøj og håndklæde, bad.
Bestilling- betaling:  haugaard@garbolund.dk. Betaling sker på MobilePay ved afrejse fra Garbolund. Mobilepay 61423271.
Kontakt: Jette Haugaard. tlf. +45 61423271 mail; haugaard@garbolund.dk
Adresse: Helsingevej 7, 3200 Helsinge

 

B&B i Kagerup

 

Et smørhul i Kagerup, med smukke og fredelige omgivelser. Her er mulighed for at sidde i haven eller i stuen, og hygge sammen med Anita og Knud som gerne serverer en kop kaffe eller the. Morgenmad er med i prisen, og der kan smøres madpakke ved forudbestilling for 30 kroner pr. person. Der er mulighed for at spise med og aftenhygge i stuen til aften, ved forudbestilling 50 kroner pr. person. Der er adgang til køkken og eget bad og toilet. Stue og køkken.

Yderligere information: 

Vi har en dejlig labrador, som elsker alle, derudover har vi en kat og duer. Der er ingen af dem som kommer i soveværelset. Vi kan godt afhente i nærområdet, det skal dog aftales på forhånd.

Pris: 500 kr for et dobbeltværelse, inkl. Håndklæde og sengelinned. 300 kr for et enkeltværelse, på første sal, inkl. Håndklæde og sengelinned. I begge tilfælde har man eget bad og toilet.

Betaling: Senest 14 dage før overnatning. Der kan betales med mobilepay eller ved bankoverførsel.  Det aftales ved bookning.
Kontakt: Anita og Knud Petersen. Knud: 22414018 Anita: 20681918 via mail

Adresse: Gribskovvej 75, Kagerup, 3200 Helsinge

 

 

 

Hyggelige gamle Annisse

I hyggelige Annisse på en lille grusvej til ruten, tilbyder vi ” i vores baghus” et lyst værelse, som indeholder en dobbeltseng og en sovesofa, TV, samt eget bad og toilet. Der er en lille terrasse ud mod en stor have. Værelset har egen indgang. Der er herudover eget toilet og bad. Elkedel. Egen terrasse. Bryggers med køleskab, brødrister og mikroovn.

Vi har en kat på matriklen, som dog ikke har adgang til værelset. Vi kan ikke altid tilbyde at være hjemme, men nøglen vil være tilgængelig i nøgleboks.

Pris: 250 kroner pr. person, inkl. sengelinned og håndklæder. 
100 kroner pr. barn ved overnatning på sovesofa.

Betaling: Bestilling dagen før. Betaling kontant el. MobilePay ved ankomst.

Forplejning: Måltiderne vil være tilgængelige for ”høflig selvbetjening”. Morgenmad: 50 kroner. Mulighed for at smøre madpakke, pris aftales. Aftensmad: 75 -100 kroner. Gratis te og instant coffee. Alle måltider må aftales på forhånd.

 

Kontakt: Lotte og Carsten Selnæs tlf. +4530911132

Mail: lotteselnaes@gmail.com el. annisse5@gmail.com

Adresse: Hejeltevej 5, Gl. Annisse, 3200 Helsinge.

 

 

Nye ture

Juli, 2024

  Tilmeld nyhedsbrev
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

I agree with the Terms & Conditions
  Subscribe
* we hate spam and never share your details.
×