SKAB VANDREOPLEVELSER

Afhold sociale arrangementer på Esrum-Tisvildevejen
eller book en allerede planlagt tur

Læs mere her

Sammmensæt din egen turpakke

Turbureauet på Esrum-Tisvildevejen kan også hjælpe dig med at sammensætte en tur for dig og din familie, venner eller kollegaer.

I samarbejde med vores erfarne turarrangør, Gitte Christiansen, kan du og din gruppe sammensætte en helt unik vandretur tilpasset jeres ønsker. Hør mere om priser og muligheder og kontakt Gitte ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Vælger I at have guide med, kan temaet handle om kulturen, naturen eller have særligt fokus på mindfulness. Forplejningen på turen kan være gastronomi i særklasse eller middagsretter efter eget ønske. Ønsker I overnatning, bliver det arrangeret og jeres bagage kørt.

Guider og temaer

Vælger du at have en guide med på vandreturen, får du adgang til et korps af dybt engagerede guider. Temaerne kan omhandle kultur, natur, landsbyliv og særegne lokale historier på ruten.

Gastronomi:
Vi samarbejder med lokale leverandører, hvor gastronomien er i særklasse. Ønsker I forplejning på turen, kan I derfor forvente en fantastisk madoplevelse uanset om I har valgt almindelige middagsretter eller en gastronomisk middag.

Overnatning:
På Esrum-Tisvildevejen har vi et netværk af lokale B&B’s, pensionater og hoteller, som vi samarbejder med. Skal jeres tur være med overnatning, vil I derfor komme til at overnatte enten hos lokale beboere, der åbner deres hjem og hjerte for jer, eller på hyggelige pensionater eller hoteller.

Hold din fødselsdag på Esrum-Tisvildevejen

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Har du behov for lidt mere information om, hvad vi kan tilbyde, kan du læse med herunder, hvor du kan læse mere om, hvordan du kan sammensætte din helt egen turpakke.

Kontaktformular

12 + 8 =

Book en planlagt tur

På Esrum-Tisvildevejen kan du året rundt booke oplevelser, der tager dig med rundt i det Nordsjællandske kultur- og naturlandskab.

Foreningen Esrum-Tisvildevejen arrangerer løbende ture og events.
Tag blandt andet med på fem dages fantastisk vandring, hvor du bliver introduceret til det smukkeste natur Nordsjælland har at byde på – tag med på Den Store Sommerpilgrimsvandring

Se hvilke andre oplevelsesture vi udbyder lige nu herunder.

Nye ture

Oktober, 2024

  Tilmeld nyhedsbrev
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

I agree with the Terms & Conditions
  Subscribe
* we hate spam and never share your details.
×