OVERNATNING I VEJBY

Hulhøjgård B&B

I hjertet af Nordsjælland ligger Hulhøjgård B&B i det åbne landskab med højt til himlen og kort afstand til de mange attraktioner, som Nordsjælland byder på. På gården kan du slappe af, finde ro og glæde, og ikke mindst nyde den unikke natur, vores hyggelig gårdmiljø og vores faciliteter.

 

Området er rigt på dyreliv. Der er rig mulighed for at se kronhjorte, rådyr, harer, rovfugle, småfugle mm. På ejendommen, der både har sø, shelter og bålsteder, er der indrettet mange hyggekroge, hvor man altid kan trække sig tilbage. Ring for mulighed for afhentning.

Vi har 4 lyse og luftige dobbeltværelser (alle ikke-rygere). Værelserne har alle direkte udgang til terrasse med aftensol. Der er fælles bad og toilet. Alle værelser er beliggende i separat bygning.

 

Kontakt: Tommy Olsen tlf. 25 31 22 19
Adresse: Møngevej 41, 3210 Vejby

Priser: Pr. værelse 475 kr for 2 personer, og 350 kr for 1 person. I priserne er inkluderet dyne, hovedpude, sengelinned, håndklæde og slutrengøring. Morgenmad kan tilkøbes for 70 kr. Overnatning Shelter: 100 kr. inkl. tilgang til bad, toilet og køkken

Nye ture

Februar, 2023

  Tilmeld nyhedsbrev
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

I agree with the Terms & Conditions
  Subscribe
* we hate spam and never share your details.
×