OVERNATNING I DET FRI

Du kan sagtens overnatte i det fri på Esrum-Tisvildevejen.

På Esrum-Tisvildevejen tilbyder nogle af overnatningsstederne også overnatning i telt i deres have. Se hvilke der udbydes her på siden, eller spørg de enkelte udlejere.

Planlæg dine overnatninger på teltpladser eller i shelters efter Naturstyrelsens hjemmeside og app’en ‘Shelter’, som har rigtig mange shelters registreret. Det fremgår af Naturstyrelsens hjemmeside, på hvilke lejrpladser der er brænde.

Haldbjerg Shelters

Overnatning i det særlige naturområde på Haldbjerg ved Solbjerg Engsø.
Haldbjerg Shelters tilbyder ophold og overnatning året rundt under åben himmel, i telt eller shelter med udsigt til den smukke natur ved Solbjerg Engsø og Gribskov. Gå på opdagelse i det særlige naturområde på Haldbjerg med naturbeskyttet overdrev, lille sø, spiselig skovhave og kløft med stejle skrænter. Naturaktiviteter såsom klatring i de gamle egetræer, madlavning over bål med kok, team-øvelser mm. tilbydes på www.haldbjergnaturevents.dk

Pris:  Overnatning: 100 kr. pr. voksen/nat, børn under 12 år 50 kr/nat.
Leje af shelter fra 100 kroner // Telt/tipi/stjernetelt fra 200 kroner
Bålhus fra 500 kr // Vildmarksbad fra 1500 kr.

Faciliteter og forplejning:  Madpakker/picnickurve mv. til morgen/middag/aften kan forudbestilles. Alle gæster har adgang til bænkebord, toilet, the-køkken med vand og el, opholdsrum, wi-fi, samt bålsted med brænde ad libitum. Eget telt eller hængekøje kan medbringes. 

Betaling: Bookning via hjemmeside. Betaling via. mobilepay eller kontant.
Kontakt: Haldbjerg Shelters v. Tonny Pedersen, tlf. 51868880 eller via mail
Adresse: Kagerupvej 21, 3200 Helsinge.

Unikt shelter ved Melby Overdrev

I Asserbo, tæt på Melby Overdrev og idylliske Liseleje, findes denne unikke shelter med kig til stjernerne. Få en unik og soveplads for 2 voksne med kig til stjernehimlen, der er god madras 140 x 200 cm, og der er opredt med 2 dyner og puder, soveposer kan medbringes. Toilet og bad kan benyttes, når udlejer er hjemme normalt fra kl. 17-7:30. Udendørs vandhane med koldt vand. Køle/frys samt el-kedel kaffe/te hele døgnet. Morgenmad kan tilkøbes. Morgenyoga med gode stræk kan tilbydes, hvis værten er hjemme. Mulighed for fodbad. Indkøb Fakta 100 m.

Kontakt Linda van Hauen, tlf.6151 8663 eller via mail
Adresse: Kastaniekrogen 4, 3300 Frederiksværk
Bestilling- betaling: 
150 kroner indbetales ved booking via MobilePay.
Afbestilling senest 24 timer før ankomst for evt. refusion af beløbet.
Pris: 
Overnatning: 300 kroner (max. 2 voksne + evt. 1 barn under 12 år). Morgenmad: 25 kroner (havregryn, musli med mælk og 1 stk. frugt). ½ time yoga: 100 kroner (aftales på forhånd)

Campingvogn eller telt i Gl. Annisse

Overnatning i hyggelig mindre campingvogn eller telt med ”egen” ugeneret have med udsigt over Arresø og Gl. Annisse kirke. Ofte ses rådyr, harer og fasaner, og i sommerperioden holder Nattergalen til i det nærliggende skel.

Ud over tørkloset i skuret, kan husets toilet benyttes i tidsrummet 6.30-7.30 + 16 – 21. Der findes sti ned langs søen med badestrand og badebro. Kajakker og cykler udlejes 50 kr/stk. Yoga nord findes 2 km længere nede ad vejen.

Kontakt: Anette Grønnegaard tlf. 53 55 87 77 el. 41 96 45 32 eller via mail
Adresse: Dalenborgvej 11, Gl. Annisse, 3200 Helsinge
Forplejning:
Morgenmad, frokost og aftensmad kan tilkøbes.Måltider skal bestilles senest kl. 14 dagen før. Morgenmad: 75 kroner, Sandwich pakke ToGo: 85 kroner, Lasagne: 85 kroner samt drikkevarer.
Pris:Overnatning: 250 kroner, herudover 100 kroner pr. person.
Håndklæde og sengelinned er inkluderet. Telt: 100 kroner.

Tisvilde Hegn B&B

Tisvilde Hegn B&B har en helt perfekt beliggenhed tæt på Arresø, Tisvilde Hegn og indkøbsmuligheder. Stedet har to værelser, et enkelt og et dobbelt med tilhørende badeværelse. Er vejret til det, er det også muligt at opholde sig i haven. Der er forplejning i form af morgenmad og der er adgang til køkken. Der kan også slåes telt op i haven, og der er adgang til toilet og dusch.


Betaling: 
Betaling ved ankomst, enten kontant eller mobil pay
Kontakt: Helene Kondrup tlf. 60 65 34 83 eller via mail

Adresse: Rørsangervej 18, Ramløse, 3200 Helsinge
Pris: 1 seng: 200 kroner pr. nat, inklusiv morgenmad. Telt: 100 kroner pr. nat, inklusiv håndklæde.

Luksus-shelter i Mårum

Vågn op med den skønnest udsigt til vildt på marken og Gribskov i baggrunden. Luksus-shelter med fantastisk udsigt over markerne mod Gribskov. Det er ikke udsædvanligt, at man i skumringen eller tidligt om morgenen kan se vildtet græsse. Der er plads til 4 voksne eller 2 voksne og 3-4 børn. Adgang til: Bålplads, toilet, tekøkken med spiseplads. Der er madrasser, hynder og tæpper i shelteret, foruden strøm til mobilen. De har desuden hunde og kaniner.

Kontakt: Katrine Hellenberg mob. 45 23860820 eller via mail
Adresse: Skovvej 14, Mårum, 3230 Græsted
Adresse: Dalenborgvej 11, Gl. Annisse, 3200 Helsinge
Pris: 100 kroner pr. person. 50 kroner pr. barn under 12 år. Priserne er inklusiv brænde, kaffe og te.
Bestilling/betaling: MobilePay eller kontant.
Forplejning:Mulighed for køb af mad bl.a. vildpølser til grillen eller hjemmelavet dyregryde. Bestilling sker ved booking. Salg af drikkevarer, lokale øl, vin og vand.

Nye ture

November, 2021

  Tilmeld nyhedsbrev
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

I agree with the Terms & Conditions
  Subscribe
* we hate spam and never share your details.
×
X