OVERNATNING ESRUM – MÅRUM

Her er en oversigt over Bed & Breakfasts på strækningen mellem Esrum og Mårum.


Langt de fleste overnatningssteder på Esrum-Tisvildevejen.dk udbydes af familier, der har mulighed for at stille en overnatningsmulighed til rådighed for vandrere på ruten. Det betyder, at du kommer til at overnatte i et privat hjem i de rammer, pågældende kan tilbyde under hensyn til familiens arbejde, skole mv.

 

Vi håber, du finder noget, du kan bruge.

Svømmesøen hos Mårum Præstegaard B&B. Læs mere om stedet herunder.

Overnat i historiske omgivelser i kernen af en rolig landsby – omkranset af Gribskov. Den gamle Rytterskole i Mårum byder på ægte landsby idyl.

To dobbeltværelser i Mårums gamle rytterskole fra 1723.

Forplejning: Kaffe/the findes i køkkenet

Adgang til: Gode opholdsarealer, fuldt udstyret køkken, toilet og bad med dusch

Pris: 225 kroner pr. pr. person

Betaling: Betaling ved ankomst – kontant, MobilePay eller netbank

Kontakt:  Lene Gaarskjær tlf. 51227436 eller via mail
Adresse: Skovvej 8, Maarum 3230  Græsted.

Maarumlund Skovriddergård

I Mårum kan du overnatte på den smukt beliggende skovridergård Maarumlund. Du kommer til at bo midt i en fredelig eventyrskov i en gennemrestaureret skovriddergård med heste, høns og hund. Der er fri adgang til have og shelter, egen indgang og 3 dobbeltværelser med fælles bad. Kan lejes som enkeltværelser. Der er også thekøkken med service og køleskab. Gratis kaffe og the og morgenmad efter aftale. Der er mulighed for at få leveret varm aftensmad udefra.

Pris og bestilling: Dobbeltværelse 450 kroner, Enkeltværelse 300 kroner Inklusiv håndklæde og sengelinned. Morgenmad 50 kroner. Betal via. MobilePay eller kontant ved ankomst.
Kontakt: Lis Poulsen, tlf. 24277106 eller via mail
Adresse: Præstevejen 162, Mårum, 3230 Græsted

Romantisk husmandssted

Overnat i egen ferielejlighed i ombygget staldbygning i lille stråtækt husmandssted fra 1898. I har egen indgang og adgang til have. Det ligger midt i mellem Mårum og Kagerup, i en skøn lille landsby hvor der er højt til himlen og fred og ro.

Adgang til: Soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Egen stue, bad og te-køkken. Mulighed for ekstra opredning.

Forplejning:
Gratis kaffe og te.
Morgenmad efter aftale.
Mulighed for at lave mad selv.

Yderligere information:
Én km. til Duemose station, hvor der kører tog til Hillerød og Tisvildeleje.
Hund må gerne medbringes. Der bor allerede en venligsindet hund på ejendommen.

Pris:
1 person: 350 kroner.
2 personer: 500 kroner.
Yderligere personer (op til 4): 100 kroner ekstra pr. person.
Prisen er inklusiv håndklæde og sengelinned.
Morgenmad: 50 kroner.

Bestilling- betaling: MobilePay eller kontakt ved ankomst.

Kontakt: Marie Nielsen Tlf. / Whatsapp: 51945136
Adresse: Nellerødvej 50, 3200 Helsinge
Mail: mbn@bruun-nielsen.dk

Den Gamle skole i Mårum

Lige på vejen fra Gribskov og ind i Mårum. På Skovvej 12 i Mårums gamle skole tager Trine og Mikkel gerne imod vandrere, hvis det kan lade sig gøre med familiens øvrige program. Man skal booke overnatningen på forhånd. De har et dejligt værelse til rådighed med dobbeltseng, adgang til eget toilet med håndvask, og man kan forhøre sig om muligheden for at tage et bad.

  Der er adgang til forhaven med lille bord og stole og gratis trådløst netværk. Der vil være mulighed for at lave te og kaffe på værelset. Forhøre jer hos familien, om man kan bestille aftensmad og morgenmad, og ellers er Mårums fine OK-Tank lige om hjørnet, hvor man kan købe forsyninger.

Pris: 1 dobbeltvær. for 2 personer inkl. sengelinned og håndklæde 450 kr. Hvis du kun er 1 person er prisen 250 kr.

Kontakt: Trine Vig, telefon: 30178872 eller via mail
Adresse: Skovvej 12, 3230 Græsted

Mårum Præstegård B&B

Mårum Præstegård er en oplevelse for dig, der holder af smukke haver. Præstegårdens  have indbyder til ro og afslapning.
I haven er en pragtfuld svømmesø, spørg eventuelt om der er mulighed for at tage en svømmetur. I Sognestuen er der toiletter men ikke bad. Der er køkken med mikroovn og vandkoger, samt stort opholdsrum.

I Præstegården er der adgang til bad.

Pris inkl. sengelinned og håndklæde: 
Sognestuen: Dobbeltværelse: 200 kroner pr. person. 
Enkeltværelse: 300 kroner.
Præstegården: Dobbeltværelse:  250 kroner pr. person. 
Enkeltværelse: 300 kroner

Forplejning: Morgenmad og aftensmad kan tilkøbes og kan bestilles hos Gitte Christiansen, tlf. 6048 5088 eller hos Nordsjællands KogekoneserviceMorgenmad: 65 kroner.  Madpakke: 50 kroner. Hovedret: 100 kroner. Dessert: 40 kroner.

Kontakt: Pia Niebuhr tlf. 24211770 eller via mail
Adresse: Mårum Præstegård B&B, Skovvej 13, 3230 Græsted

B&B i Kagerup

Et smørhul i Kagerup, med smukke og fredelige omgivelser.  Her er mulighed for at sidde i haven eller i stuen, og hygge sammen med Anita og Knud som gerne serverer en kop kaffe eller the. 

Knud og Anita tilbyder 2 værelser med 2 enkeltsenge på 1. sal. Der er adgang til køkken og stue og der er eget bad og toilet. Morgenmad er med i prisen, og der kan smøres madpakke med tilhørende snacks ved forudbestilling for 50 kroner pr. person. 

Pris: Dobbeltværelse: 550 kroner, inkl. Håndklæde og sengelinned.
Enkeltværelse: 330 kroner, inkl. Håndklæde og sengelinned. 
Der er mulighed for at spise med og aftenhygge i stuen til aften, ved forudbestilling 75 kroner pr. person. Ved særbestilling af mad f.eks. veganer eller andet, tillægges 25 kroner pr. person.  

Betaling: Senest 14 dage før overnatning. Der kan betales med mobilpay eller ved bankoverførsel.  Det aftales ved bookning.

Kontakt: Anita og Knud Petersen. Knud: 22414018 Anita: 20681918 via mail
Adresse: Gribskovvej 75, Kagerup, 3200 Helsinge

 

Yderligere information: 

Vi har en dejlig labrador, som elsker alle, derudover har vi en kat og duer. Der er ingen af dem som kommer i soveværelset. Vi kan godt afhente i nærområdet, det skal dog aftales på forhånd.

Luksus-shelter i Mårum

Vågn op med den skønnest udsigt til vildt på marken og Gribskov i baggrunden. Luksus-shelter med fantastisk udsigt over markerne mod Gribskov. Det er ikke udsædvanligt, at man i skumringen eller tidligt om morgenen kan se vildtet græsse. Der er plads til 4 voksne eller 2 voksne og 3-4 børn. Adgang til: Bålplads, toilet, tekøkken med spiseplads. Der er madrasser, hynder og tæpper i shelteret, foruden strøm til mobilen. De har desuden hunde og kaniner.

Kontakt: Katrine Hellenberg mob. 45 23860820 eller via mail
Adresse: Skovvej 14, Mårum, 3230 Græsted
Adresse: Dalenborgvej 11, Gl. Annisse, 3200 Helsinge
Pris: 100 kroner pr. person. 50 kroner pr. barn under 12 år. Priserne er inklusiv brænde, kaffe og te.
Bestilling/betaling: MobilePay eller kontant.
Forplejning:Mulighed for køb af mad bl.a. vildpølser til grillen eller hjemmelavet dyregryde. Bestilling sker ved booking. Salg af drikkevarer, lokale øl, vin og vand.

Rishavevej B&B

Nyistandsat anneks tæt på Esrum Kloster og Møllegården. Fem minutters gang fra Esrum kloster og Møllegård ligger Rishavevejs B&B. Her tilbydes et dejligt lyst og nyistandsat anneks. Perfekt udgangspunkt for en god start på Esrum-Tisvildevejen.

Måltider kan tilkøbes: Morgenmad: 65 kr, madpakke: 50 kr, aftensmad: 100 kr. Caféen på Møllegården serverer gode måltider. Har dog lukket i vinter halvåret. Der er eget bad og toilet, te-køkken med el koger og lille køleskab. Der findes grill og bålplads. Der er mulighed for at lave aftale om afhentning af gæster eller bagage. Pris afhænger af afstand, og aftales ved bestilling

Pris: Anneks med to enkeltsenge inkl.dyner, sengelinned og håndklæder, samt kaffe og the ad libitum. Pris: 500 kr. pr. overnatning.

Bestilling – Betaling: Bestilling kan ske fra dag til dag, men vil du være sikker på, der er ledigt så bestil i god tid. Der betales kontant ved afrejse.

 

Kontakt: Anne-Dorthe Rostholm tlf. 23813638 eller via mail
Adresse: Rishavevej 16, Esrum, 3230 Græsted.

Hyggelige gamle Annisse

I hyggelige Annisse på en lille grusvej til ruten, tilbyder vi ” i vores baghus” et lyst værelse, som indeholder en dobbeltseng og en sovesofa, TV, samt eget bad og toilet. Der er en lille terrasse ud mod en stor have. Værelset har egen indgang. Der er herudover eget toilet og bad. Elkedel. Egen terrasse. Bryggers med køleskab, brødrister og mikroovn.

Vi har en kat på matriklen, som dog ikke har adgang til værelset. Vi kan ikke altid tilbyde at være hjemme, men nøglen vil være tilgængelig i nøgleboks.

Pris: 250 kroner pr. person, inkl. sengelinned og håndklæder. 
100 kroner pr. barn ved overnatning på sovesofa.

Betaling: Bestilling dagen før. Betaling kontant el. MobilePay ved ankomst.

Forplejning: Måltiderne vil være tilgængelige for ”høflig selvbetjening”. Morgenmad: 50 kroner. Mulighed for at smøre madpakke, pris aftales. Aftensmad: 75 -100 kroner. Gratis te og instant coffee. Alle måltider må aftales på forhånd.

Kontakt: Lotte og Carsten Selnæs tlf. +4530911132

Mail. lotteselnaes@gmail.com el. annisse5@gmail.com

Adresse: Hejeltevej 5, Gl. Annisse, 3200 Helsinge

Eksterne links til lokale sider

Mårum Forsamlingshus er en lokal side, hvor du finder oplysninger om arrangementer i Mårum.

Nye ture

November, 2021

  Tilmeld nyhedsbrev
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

I agree with the Terms & Conditions
  Subscribe
* we hate spam and never share your details.
×
X