Hyggelige rum hos Pensionat Kildegaarden i Tisvildeleje

OVERNATNING RAMLØSE – TISVILDE

Her er en oversigt over Bed & Breakfasts på strækningen mellem Ramløse, Tibirke og Tisvildeleje.


Langt de fleste overnatningssteder på Esrum-Tisvildevejen.dk udbydes af familier, der har mulighed for at stille en overnatningsmulighed til rådighed for vandrere på ruten. Det betyder, at du kommer til at overnatte i et privat hjem i de rammer, pågældende kan tilbyde under hensyn til familiens arbejde, skole mv.

 

Vi håber, du finder noget, du kan bruge.

Rolig oase i Tisvildeleje

I Tisvildeleje findes denne perle af en oase, hvor du får oplevelsen af den ægte landsby idyl. Lyst og hyggeligt værelse med kingsize seng, kan skilles i to separate senge, i villakvarter i udkanten af Tisvilde. Toilet lige overfor værelset. Du kan tilkøbe morgenmad, massage af fødder og ben samt yoga på stranden. Du vil få egen indgang fra haven.

Bestilling- betaling: Du kan betale med Mobilepay eller bankoverførsel.

Kontakt Tina og Jonathan Fresco tlf. 28144696 eller via mail

Adresse: Brentingevej 29, 3220 Tisvilde.

Pris: 250 kroner pr. overnatning for 1 person. 450 kroner for 2 i dobbeltseng. 500 kroner for to enkeltsenge. Tilbud på flere sammenhængende dage gives efter aftale.

“Vi har to gamle glade gårdhunde, en selskabelig langhåret skovkat, høns i baghaven og masser af hjerterum. Vi sætter pris på stilhed, går tidligt i seng og står tidligt op til morgenmeditation. Du er velkommen til at sidde med. Huset er lydt men vi spiller ikke høj musik i løbet af dagen. Vi kan hente dig og din bagage ved Godhavn station eller et sted på ruten, hvis vi får besked i god tid” – fra udlejeren 

Pensionat Kildegaarden i Tisvildeleje

I Tisvildeleje findes Pensionat Kildegaarden i Tisvildeleje lille hyggelige pensionat, hvor du bliver omfavnet af en ganske særlig atmosfære og indhylet i ro og forkælelse. Kildegaards værelser er alle forskellige. Toiletter og baderum findes på gangen. I sommerperioden fra Sankt Hans og ca. 9 uger frem har vi åbent i vores pensionatkøkken for middag om aftenen.

Pris: Dobbeltværelse inkl. morgenbuffet – 1.050 kroner. 3 sengs værelse inkl. morgenbuffet – 1.350 kroner. Enkeltværelse inkl. morgenbuffet fra  750 kroner

Bestilling- betaling: Betaling sker ved afrejse. Bestilling via mail 

Kontakt: Pension Kildegaard, tlf. 4870 7153 eller via mail
Adresse: Kildegårdsvej 5 3220 Tisvildeleje.

Tisvilde Hegn B&B

Perfekt beliggenhed tæt på Arresø, Tisvilde Hegn og indkøbs-muligheder. Tisvilde Hegn B&B har to værelser, et enkelt og et dobbelt med tilhørende badeværelse. Er vejret til det, er det også muligt at opholde sig i haven. Opholdet er inklusiv morgenmad.

Yderligere information:  Telt i haven med adgang til køkken, toilet og dusch.

Betaling: Betaling ved ankomst, enten kontant eller mobil pay.

Kontakt: Helene Kondrup tlf. 60 65 34 83 eller via mail

Adresse: Rørsangervej 18, Ramløse, 3200 Helsinge.

Pris: 1 seng: 200 kroner pr. nat, inklusiv morgenmad. Telt: 100 kroner pr. nat, inklusiv håndklæde.

 

    Unikt shelter ved Melby Overdrev

    I Asserbo, tæt på Melby Overdrev og idylliske Liseleje, findes dette unikke shelter med kig til stjernerne. Få en unik og soveplads for 2 voksne med kig til stjernehimlen, der er god madras 140 x 200 cm, og der er opredt med 2 dyner og puder, soveposer kan medbringes. Toilet og bad kan benyttes, når udlejer er hjemme normalt fra kl. 17-7:30. Udendørs vandhane med koldt vand. Køle/frys samt el-kedel kaffe/te hele døgnet. Morgenmad kan tilkøbes. Morgenyoga med gode stræk kan tilbydes, hvis værten er hjemme. Mulighed for fodbad. Indkøb Fakta 100 m.

    Kontakt: Linda van Hauen, tlf. 61518663 eller via mail

    Adresse: Kastaniekrogen 4, 3300 Frederiksværk

    Pris: Overnatning: 300 kroner (max. 2 voksne + evt. 1 barn under 12 år). Morgenmad: 25 kroner (havregryn, musli med mælk og 1 stk. frugt). ½ time yoga: 100 kroner (aftales på forhånd)

    Betaling: 150 kroner indbetales ved booking via MobilePay. Afbestilling senest 24 timer før ankomst for evt. refusion af beløbet.

    Hygge og atmosfære i Tibirke

    I Tibirke kan du overnatte i denne skønne muremestervilla, tæt på Tibirke kirke, skov og strand. Overnat i et hyggeligt værelse i et hyggeligt gammelt murermesterhus med dejlig atmosfære og hyggelig terrasse. Værelset har adgang til toilet og terrasse, samt køkken med elkeddel, køleskab og mikroovn. Der er 3 km til stranden og en halv km til skoven.

    Bestilling- betaling: Mobilepay eller kontant.

    Kontakt: Ditte Rendorff, tlf. 27648170

    Adresse: Tibirkebro 15, 3220 Tisvildeleje.

    Pris: 400 kroner for et dobbeltværelse.

    “Man kan nemt gå fra Tibirke kirke til huset.
    Jeg har en sød Golden Retriever” – fra udlejeren

    Eksterne links til lokale sider

    Tisvilde.dk er en lokal side, der samler oplysninger om bl.a. arrangementer, handlende og lokale overnatningsmuligheder.

    Nye ture

    Marts, 2024

      Tilmeld nyhedsbrev
    SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

    Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

    I agree with the Terms & Conditions
      Subscribe
    * we hate spam and never share your details.
    ×