OVERNATNING PÅ FØRSTE ETAPE
ESRUM – MÅRUM

Her er en oversigt over Bed & Breakfast på første etape, som lige nu udbydes.
Første etape går mellem Esrum og Mårum.

Langt de fleste overnatningssteder på Esrum-Tisvildevejen.dk er familier, der har mulighed for at stille en overnatningsmulighed til rådighed for vandrer på ruten. Det betyder, at du kommer til at overnatte i et privat hjem i de rammer, pågældende kan tilbyde under hensyn til familiens arbejde, skole mv.

Det er vigtigt at afstemme forventningerne, så alle har en god oplevelse, og vi på den måde fortsat kan have mange overnatningstilbud på ruten.

Vi håber, du finder noget, du kan bruge.

Svømmesøen hos Mårum Præstegaard B&B. Læs mere om stedet herunder.

B&B Rytterskolen i Mårum

Overnat i historiske omgivelser i kernen af en rolig landsby – omkranset af Gribskov. Den gamle Rytterskole i Mårum byder på ægte landsby idyl.

To dobbeltværelser i Mårums gamle rytterskole fra 1723.

Forplejning: Kaffe/the findes i køkkenet

Adgang til: Gode opholdsarealer, fuldt udstyret køkken, toilet og bad med dusch

Pris: 225 kroner pr. pr. person

Betaling: Betaling ved ankomst – kontant, MobilePay eller netbank

Kontakt:  Lene Gaarskjær tlf. 51227436 eller via mail
Adresse: Skovvej 8, Maarum 3230  Græsted.

Maarumlund Skovriddergård

I Mårum kan du overnatte på den smukt beliggende skovridergård Maarumlund.
Du kommer til at bo midt i en fredelig eventyrskov i en gennemrestaureret skovriddergård med heste, høns og hund. Der er fri adgang til have og shelter, egen indgang og 3 dobbeltværelser med fælles bad. Kan lejes som enkeltværelser. Der er også thekøkken med service og køleskab. Gratis kaffe og the og morgenmad efter aftale. Der er mulighed for at få leveret varm aftensmad udefra.

Pris og bestilling:
Dobbeltværelse 450 kroner, Enkeltværelse 300 kroner Inklusiv håndklæde og sengelinned. Morgenmad 50 kroner. Betal via. MobilePay eller kontant ved ankomst.

Kontakt Lis Poulsen, tlf. 24277106 eller via mail
Adresse: 
Præstevejen 162, Mårum, 3230 Græsted

Mårum Præstegård B&B

Med den indbydende gårdsplads bliver du budt velkommen i Mårum Præstegård. Fra skoven følges Skovvej, til man kommer til Mårum Præstegård på sin højre hånd. Spørg eventuelt om der er mulighed for en svømmetur i svømmesøen i haven. I Sognestuen er der toiletter men ikke bad, men der er et køkken med mikroovn og vandkoger. Ved leje af værelset i Præstegården er der adgang til bad.

Pris inkl. sengelinned og håndklæde:
Dobbeltværelse Sognestuen 200 kr. pr. person, Enkeltværelse 300 kr. Dobbeltværelse Præstegården 250 kr. pr. person, Enkeltværelse 300 kr.

Forplejning: Morgenmad: 65 kr. Madpakke: 50 kr. Aftensmad kan aftales. Hovedret 100 kr. Dessert 40 kr.

Kontakt Pia Niebuhr tlf. 24211770 eller via mail
Adresse: Mårum Præstegård B&B, Skovvej 13, 3230 Græsted

Den Gamle skole i Mårum

Lige på vejen fra Gribskov og ind i Mårum. På Skovvej 12 i Mårums gamle skole tager Trine og Mikkel gerne imod vandrere, hvis det kan lade sig gøre med familiens øvrige program. Man skal booke overnatningen på forhånd. De har et dejligt værelse til rådighed med dobbeltseng, adgang til eget toilet med håndvask, og man kan forhøre sig om muligheden for at tage et bad. 

Der er adgang til forhaven med lille bord og stole og gratis trådløst netværk.
Der vil være mulighed for at lave te og kaffe på værelset. Forhøre jer hos familien, om man kan bestille aftensmad og morgenmad, og ellers er Mårums fine OK-Tank lige om hjørnet, hvor man kan købe forsyninger.

Pris: 1 dobbeltvær. for 2 personer inkl. sengelinned og håndklæde 450 kr. Hvis du kun er 1 person er prisen 250 kr.

Kontakt: Trine Vig, telefon: 30178872 eller via mail
Adresse: Skovvej 12, 3230 Græsted

Tinggaarden i Mårum

Et helt unikt og idyllisk sted, med mange muligheder for at finde ro eller være i fællesskaber. Smuk gård med skønne marker og folde og egen låge til Gribskov. På ejendommen er geder, heste, gæs og fritgående høns. 3 værelser i separat anneks med fælles bad, toilet og køkken med adgang til terrasse, glaspavillon og petanquebane. Aftensmad og madpakke kan tilkøbes. Enkelt ret 100 kroner, Dessert 40 kroner, Madpakke 50 kroner. Tinggaarden ligger én km. til Mårum station, hvor der kører tog til Hillerød, Gilleleje og Helsingør, hver halve time. Ønsker I at overnatte mere end en nat, så kan vi fint arrangere kørsel, så I bliver hentet på næste destination. Kontakt os og lad os aftale hvad der er bedst for jer. Hund må gerne medbringes.

Pris: 600 kroner pr. nat for et dobbeltværelse i dobbeltseng. Det ene værelse er med 2 separate senge. Prisen er inklusiv morgenmad.
Bestilling- betaling: Betaling ved ankomst på MobilePay.

Kontakt Helle Knutsson, tlf. 31479044 eller via mail 
Adresse: Tinghusevej 60, Mårum, 3230 Græsted

B&B I KAGERUP

Et smørhul i Kagerup, med smukke og fredelige omgivelser. Her er mulighed for at sidde i haven eller i stuen, og hygge sammen med Anita og Knud som gerne serverer en kop kaffe eller the. Morgenmad er med i prisen, og der kan smøres madpakke ved forudbestilling for 30 kroner pr. person. Der er mulighed for at spise med og aftenhygge i stuen til aften, ved forudbestilling 50 kroner pr. person. Der er adgang til køkken og eget bad og toilet. Stue og køkken.

Yderligere information: 

Vi har en dejlig labrador, som elsker alle, derudover har vi en kat og duer. Der er ingen af dem som kommer i soveværelset. Vi kan godt afhente i nærområdet, det skal dog aftales på forhånd.

Pris: 500 kr for et dobbeltværelse, inkl. Håndklæde og sengelinned. 300 kr for et enkeltværelse, på første sal, inkl. Håndklæde og sengelinned. I begge tilfælde har man eget bad og toilet.

Betaling: Senest 14 dage før overnatning. Der kan betales med mobilpay eller ved bankoverførsel.  Det aftales ved bookning.

Kontakt: Anita og Knud Petersen. Knud: 22414018 Anita: 20681918 via mail
Adresse: Gribskovvej 75, Kagerup, 3200 Helsinge

 

 

 

RISHAVEVEJS B&B

Nyistandsat anneks tæt på Esrum Kloster og Møllegården. Fem minutters gang fra Esrum kloster og Møllegård ligger Rishavevejs B&B. Her tilbydes et dejligt lyst og nyistandsat anneks. Perfekt udgangspunkt for en god start på Esrum-Tisvildevejen. 

Måltider kan tilkøbes Morgenmad: 65 kr, madpakke: 50 kr, aftensmad: 100 kr. Caféen på Møllegården serverer gode måltider. Har dog lukket i vinter halvåret. 

Der er eget bad og toilet, te-køkken med el koger og lille køleskab. Der findes grill og bålplads. Der er mulighed for at lave aftale om afhentning af gæster eller bagage. Pris afhænger af afstand, og aftales ved bestilling.

Pris: Anneks med to enkeltsenge inkl.dyner, sengelinned og håndklæder, samt kaffe og the ad libitum. Pris: 500 kr. pr. overnatning.

Bestilling – Betaling:
Bestilling kan ske fra dag til dag, men vil du være sikker på, der er ledigt så bestil i god tid. Der betales kontant ved afrejse.

 

Kontakt: Anne-Dorthe Rostholm tlf. 23813638 eller via mail
Adresse: Rishavevej 16, Esrum, 3230 Græsted.

Eksterne links til lokale sider

Mårum Forsamlingshus er en lokal side, hvor du finder oplysninger om arrangementer i Mårum.

Nye ture

Januar, 2021

  Tilmeld nyhedsbrev
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Dear visitor. Please feel free to subscribe to our newletters and be informed about latest news, events and updates.

I agree with the Terms & Conditions
  Subscribe
* we hate spam and never share your details.
×
X